Thursday, June 14, 2012

cerita Adek dari daku :)

Assalamualaikum :)
lelaki ne namanya Ahzwansyah Ahmad. aku panggil dia Adek. jangan tanya kenapa nama dia Adek. aku pun xtaw. ini cerita tentang dia :))

tetiba seja aku rindu sangat dengan kawan ku satu ne. ohh, aku sangat rindu ! rindu ! dan rindu sama dia. lama suda xjumpa dia. xgosip gosip. aku pun xtaw apa cerr daa dia ne. ohhh Adek ! aku tengok dia daripada FB seja. kadang kadang law dia buat status aku maw komen bha tapi aku xtaw dari mana maw mula. haha. macam bodoh pula kan ? hihi. sebenarnnya kawan ku yang satu ne dapat Uitm dalam jurusan Seni Reka Fesyen. jeles betul lagi dengan dia. bertuah sangatkan ? aku ne kesian masih lagi terkandas di Form 6. haha. tapi xpaa, aku memang xdaa isi UPU pun hari tu. aku memang maw Form 6. okee, balik kepada cerita tadi. dulu dulukan kawan ku si Adek ne duduk sebela ku dalam kelas. so, mesti laa banyak benda benda gila kami buat sama sama. makan dalam kelas, meniru, becerita, banyak. memang banyak sangat cerita dulu. too bad kami xdapat jumpa sebelum dia pegi semenanjung hari tu :(( aku sayangkan dia ne. aku ingat lagi dia ne suka makan tat telur, puding, kek coklat dan benda benda yang macam tu laa. hehe. dia selalu bawak hp ke sekolah sebab dia maw online ! main BBM laa dia dalam kelas. kadang kadang aku pun heran, apa seja yang dia buat dengan BB nya tu. begambar laa. woot ! berbagai bagai laa gayanya. haha. aku ingat lagi dia sangat takut dengan lipas ! suka minum 100 plus. hehe. yaa Adek. aku ingat tu semua. kaw di semenanjung sana jaga diri. belajar rajin rajin. awas kaw kalau pointer mu rendah ! cehh, mara nampak. aku pula lebih. haha. masa SPM dulu best sangat sebab dia ambek aku dengan kawan kawan ku yang lain ke sekolah. kadang kadang kalau ke sekolah aku ikut dia pulang balik. dia yang hantar. best sangat dulu. kalau diulang balik pun mungkin xsama. aku macam maw ulang semua kembali bha. aku memang telampau rindu dengan alam persekolahan yang lalu :) wei Adek, aku yang di Tawau ne selalu ingat kaw. aku selalu doakan yang baik baik untuk kaw. jaga diri k. jangan nakal nakal ! haha :DD